Kontaktuppgifter

9

Om oss

Läs mer om oss

9

Våra tjänster

Läs mer om våra tjänster

9

Kontakt

Vi ser fram emot att höra ifrån er!

Välkommen till VOAV Teknik AB

Vi hjälper er med bland annat slamsugning, högtrycksspolning, filmning, transport av farligt avfall, vattentransportstamspolning. Vi har lång erfarenhet och kan ge snabb service.

JOUR 0582-133 90

HÖGTRYCKSSPOLNING

Undvik onödiga vattenskador och stopp i avloppet. En högtrycksspolning utförd av oss på VOAV är ett enkelt sätt att hålla ledningar rena och fina. Det fungerar både i förebyggande syfte och vid akuta avloppsstopp.

Läs mer>

LEDNINGSSÖKNING

Har du dålig koll på hur ledningarna går i din fastighet? Vi på VOAV kan snabbt och smidigt genomföra en ledningssökning för att kartlägga ditt rörsystem. 

Läs mer>

ROTSKÄRNING

I områden med stor växtlighet är det vanligt att rotsystem tar sig in i ledningar där de orsakar stopp och andra otrevligheter. En utförlig rotskärning gör att du slipper sådana bekymmer. 

Läs mer>

STAMSPOLNING

Har du problem med stammarna i din fastighet? Vi på VOAV erbjuder stamspolning som inte bara ger dig rena avlopp, utan också 5 års garanti. Boka stamspolning via oss och vi utlovar ett proffsigt utfört jobb och ordentlig spolning av stammar.

Läs mer>

FARLIGT AVFALL

Har du farligt avfall som du behöver bli av med? Vi på Voav har en bred kompetens och varierande vagnpark som är det rätta för ditt uppdrag.

Läs mer>

SLAMSUGNING

Behöver du hjälp med tömning eller slamsugning av din anläggning? Vi på VOAV har fordon anpassade för de flesta typer av underhållsarbeten. Kontakta oss så ska vi se hur vi kan hjälpa just dig.

Läs mer>

Om Voav Teknik AB

Vi är ett serviceföretag som i över 50 år hjälpt kommuner, företag och privata fastighetsägare med avloppspolning rörrensning och spolning/tömning av brunnar. Vi har en modern maskin- och bilpark med avancerad utrustning för att ta hand om ditt avfall eller dina stamproblem.

med stor
erfarenhet
och kompetens

Skicka ett meddelande

15 + 1 =